Intuitive Coaching/Healing

Please scroll down for English
 
Jeg er for tiden dessverre sykemeldt inntil videre, men om du behøver hjelp nå kan jeg anbefale følgende terapeuter og Psychic Mediums:
 
Sissel Karlsen, Tønsberg. (Terapeut og Klarsynt)
Inge Gjeilo, Sandvika (Psykolog og Terapeut)
Sertifiserte Psychic Mediums gjennom Lisa Williams finner du på siden www.lisawilliams.com


Jeg tilbyr en Intuitiv Coaching/Veiledning hvor jeg kombinerer flere verktøy sammen. Jeg er utdannet innen Coaching fra BI i Oslo. Intuitiv utdannelse har jeg tatt via Iris Hall, Anders Åkesson, og Lisa Williams, og innen healing har jeg utdannelse som Reconnective Healer gjennom Eric Pearl. Jeg har brukt mange år på å utvikle meg selv, og har selv gått veien ved hjelp av lærerne over og ikke minst ved hjelp av en fantastisk lærer ved navn Inge Gjeilo. Via ham har jeg fått en dypere forståelse av hvordan kropp og sjel og sinn operer sammen. Jeg bruker som oftest alle disse verktøyene kombinert, men vi skreddersyr selvsagt veiledningen til hva du ønsker og har behov for. 
 
Veiledningen består primært av samtaler hvor vi bruker meditasjon som et viktig verktøy. Jeg vil også bruke min Intuisjon til å "lese" deg slik at vi mer effektivt kan finne frem til hvilken vei vi bør gå. Jeg bruker også noe healing, men jeg mener healingen skal komme som et tillegg til. Det viktigste er den healingen du selv er i stand til å gjøre etter at vi gjennom meditasjonsøvelser klarer å kjenne på hva som ligger dypt inne i deg. Vi går langsomt og forsiktig frem og jeg vil aldri gå inn i noe du ikke er klar for. I denne typen behandling anbefales flere timer. 
 
Tidligere klienter har uttalt at de har funnet roen i seg selv, at de har blitt kvitt fysiske plager og mentale sperrer. Alle rapporterer utelukkende at de opplevde timene som en positiv opplevelse. Vi setter selvsagt opp det antall timer du har behov for hen av veien.
 
Ta kontakt idag for å booke time
Ordinær pris: 1250,-
(Ved bestilling av flere timer vil prisen bli noe lavere pr time.)

 
Nina offers a combination of intuitive guidance and Reconnective Healing or Frequency Healing as it is also called. 
 
Previous clients have stated that they have felt more energetic than ever before in life, and that they have been rid of sickness and other challenges.

Prices:
1 hour healing:
150 US dollars